Ajvar pálivý/LJUTI 300 g
Detailní popis produktu
Země původu: Srbsko
. Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě 4–25 °C. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů. .
Konzumujte přímo po otevření nebo použijte jako přílohu k jídlům. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 10 dnů. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu
Ajvar, je výjimečný tím, že je vyráběn vždy na podzim daného roku z čerstvé sklizně té nejchutnější zeleniny rostoucí pod jihoevropským sluncem.
Tradiční balkánská pochoutka, tzv. srbský kaviár, je pasta z pečených paprik. Je to univerzální pochoutka, která je dokonalá hlavně k pečenému masu, k bramborám nebo jen tak na chleba či tapas.
Složení
Pečená červená paprika | 75 % |
Lilek | 7 % |
Slunečnicový olej | |
Cukr | |
Ocet | |
Jedlá sůl | |
Česnek | |
Feferonky | 0.3 % |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 332 kJ/79 kCal |
Tuky | 5.92 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.32 g |
Sacharidy | 3.72 g |
z toho cukry | 3.72 g |
Bílkoviny | 1.93 g |
Sůl | 0.93 g |
Vláknina | 0 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení