Ajvar pálivý/LJUTI 300 g

139 Kč
Skladem

Ajvar je zeleninová pasta, která se výborně hodí ke grilovanému masu, k těstovinám a nebo k prostému namazání na chleba. Ve všech případech si vychutnáte dokonalou kombinaci čerstvých surovin, které jsme použili pro jeho výrobu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Země původu: Srbsko

.  Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě 4–25 °C. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.      

      Konzumujte přímo po otevření nebo použijte jako přílohu k jídlům. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 10 dnů. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu

Ajvar, je výjimečný tím, že je vyráběn vždy na podzim daného roku z čerstvé sklizně té nejchutnější zeleniny rostoucí pod jihoevropským sluncem.

Tradiční balkánská pochoutka, tzv. srbský kaviár, je pasta z pečených paprik. Je to univerzální pochoutka, která je dokonalá hlavně k pečenému masu, k bramborám nebo jen tak na chleba či tapas.

Složení

Pečená červená paprika 75 %
Lilek 7 %
Slunečnicový olej
Cukr
Ocet
Jedlá sůl
Česnek
Feferonky 0.3 %

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 332 kJ/79 kCal
Tuky 5.92 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.32 g
Sacharidy 3.72 g
z toho cukry 3.72 g
Bílkoviny 1.93 g
Sůl 0.93 g
Vláknina 0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: