TOP SPOT ESPRESSO
Detailní popis produktu
BALENÍ A UCHOVÁNÍ KÁVY
Kávu denně praží tato pražírna po malých dávkách. Hned, jak je to možné, ji balí.
Díky tomu se čerstvá dostane až na váš stůl.
K balení používají speciální třívrstvé obaly s jednosměrným ventilem. Oxid uhličitý, který káva přirozeně uvolňuje, tak může volně odcházet. Vzduch však dovnitř neproniká, což brání zvětrávání a předčasnému stárnutí.
Pozvala jsem kamarádku a degustovaly jsme společně kávy: Připravily jsme si kafčo ve french pressu i když lepší by byla příprava espressa, ale kovářova kobyla chodí bosa :)
Tady u té směsi jsme se shodly, že by nám do práce vyhovovala, chuť kávy je dosti průbojná - vyznačuje se ,,útokem´´ v ústech. Výrazné chuti a silnějším aroma nežli u samotných káv dle země původu (Nicaragua, Kuba a Indie) Mírně nakyslé chuti, ale tak by espresso směs chutnat přeci měla. Každý z nás kafe pije jinak a i my si v práci rády přidáme trochu mléka a 1/2 lžičky cukru... (Věra Lněníčková)